Thursday, February 26, 2009

MeOoow.. MeOoow.. II

Post kali ini hanya mengandungi sedikit-sedikit gambar kucing yang rasanya menarik untuk dikongsi bersama.. (",)

Kucing 1 :

Nama : Si Gomok (bukan nama sebenar)
Alamat : Sepang, Selangor
DE

Si Gomok (bukan nama sebenar) yang pemalu.. Kalau orang luar yang try nak approach ye, mesti ye cabut lari and nyorok mana-mana.. Macam tau-tau ajer orang geram tengok bulu ye yang banyak ngan badan yang gemok gedempol tue.. Tapi ada petua camaner nak approach si gomok nie, tue kne tanya ownernye la.. He's my cousin..

p/s : Geramnyer ngan ekor ye..

Kucing 2 :

Nama : Si Putih (bukan nama sebenar)
Alamat : Benut, Pontian, Johor DT

Ini bukan iklan tv.. Nampak tak ada makhkuk warna putih atas tue?? Haa, tue bukan patung, tapi adalah.. Si Putih (bukan nama sebenar) yang 'budget'.. Ntah datang dari mana-mana tapi trus buat macam rumah sendiri.. Camanerlah owner die boleh sabar dengan character si putih nie.. hmm.. She's my cousin..

p/s : Dahla badan tue besar, ske duk atas tv, orang nak tgk tv pun tak senang..

Kucing 3, 4, 5, 6 dan 7 :

Nama : Undefined
Alamat : K8A, Kolej Ungku Oma
r, UKM,
43600 Bangi, Selangor DE

Nie mak kucing dan anak-anaknyer yang kiut..

Kiutnyer ye tido...

Gambar ye lagi..

Kucing 8 :

Nama : Undefined
Alamat : K7B, Kolej Ungku Omar, UKM,
43600 Bangi, Selangor DE


Yang nie pulak kucing yang bermastautin di blok saye.. Tapi kucing nie dah takder, alih-alih jer ilang, tak tau la hidup lagi ke tak.. Adik-beradik ye ada empat ekor semuanyer.. Color ye semua lebey kurang ajer.. Macam mak ye..

Kucing 9 dan 10:

Nama : Undefined
Alamat : K7B, Kolej Ungku Omar, UKM,
43600 Bangi, Selangor DE

Yang nie pula sama mak dengan kucing 8 kat atas tadi.. Tapi generation lain-lain.. Adik beradik ye ada 3 ekor semuanyer.. And kucing nie sangat hyperactive..

~ (",) ~

7 comments:

Anonymous said...

huhu comey2 :). mimah duk ngan kucing ke kat uo hehe. kucing kkm pon comey hehe :P

D's noruaruwani said...

eh...
kucing kwn mimah pun name gomok.
tiru...

Haf said...

waaa,byknye kucing...kat blok aku pon ade byk kucing tp blah lepas bersalin,huhu...

cyam said...

npe sume kucen nme gomok?
huhu,,,

mr reed said...

ni musti kes jumpe kucing kat mane2 snap gmbr...haha

mr reed said...

aku lupe nk ckp mase cuti sem arituh aku ade beli mknan kucing...tp since smua kucing kat zaaba dah lari, mknn kucing aku tu jd perhiasan..kalo ko g memaner nk mknn kucing, request kat aku la ek...haha

mr reed said...

owh yer, lg satu...aku suke tajok ni...hehe